מודרן

Chef Dinner

ערב שלישי שף

בכל שלישי בערב, שף אבי פרץ מתענג על הכנת מנות מיוחדות.

בערב הזה המסעדה פתוחה עד אחרון הסועדים.

מודרן  מוארת רכות, מוסיקה נעימה, בריזה במרפסת.

נפתחים בקבוקים מאוסף היינות הישראלים המשובחים ביותר. היינות נאספו בקפידה אל קיר היין שלנו ומייצגים את החקלאות והגידול בכל הארץ. שף פרץ, ירושלמי שורשי, אחד מהשפים הצעירים והמבטיחים ביותר בישראל, יוצר במוצרי ירושלים תוך ראיית איכות בלתי מתפשרת. 

 

בין המנות:

מגש טאפס ירושלמי לזוג

טרטר סלמון על גספצ'יו עגבניות

עלי פסטה ממולאת בתבשיל בשר עם ארטישוק צעיר

סופריטו ערמונים וארטישוק ירושלמי

פרגית על אורז שחור וקרם אפונה

קציצות פרסה של הספניולים על טחינה סמיכה  

בצל ממולא בקטניות ברוטב עגבניות וזרעי שומר.