מודרן

Our Story

אודות MODERN

בעלים: צפריר גינסברג

שף: אבי פרץ

 

מסעדת מודרן במוזיאון ישראל בירושלים מציעה מטבח ירושלמי עכשווי, יצירתי ובעל אמירה אישית.

עיצוב המסעדה, מיקומה בתוך מוזיאון ישראל, ונוף עמק המצלבה והכנסת הנשקף ממנה, משרים אווירה ירושלמית מיוחדת במינה.  

המנות במודרן מבוססות על המטבח הירושלמי בן מאת השנים שצמח מחוץ לחומות. טעמים חמים של געגוע לארצות רחוקות.

 השף פירק והרכיב מחדש את המתכונים וייצר מטבח מודרני עם טעמים מקומיים. מרכיבים מובחרים, בהתאם לעונות השנה.

 תפריט צהריים עסקי - בצהרי א'-ה' מציעה מסעדת מודרן, ארוחות עיסקיות הכוללות מנה ראשונה ועיקרית, במחיר המנה הראשונה.

ערב שלישי - החל מהשעה 18.00 מוצע תפריט שף.

תפריטי מסעדת מודרן משתנים, מתחדשים ומתרעננים לעיתים קרובות בהתאם לעונה ולמצאי בשוק.

בנוסף, שאלו על מנת היום המיוחדת. התפריט המגוון, המבחר העשיר של היינות, השירות הקשוב, האדיב והמקצועי, הם המתכון לאופייה הייחודי של מסעדת מודרן.